Tijdens het Be Film Festival komen niet enkel films aan bod die dit jaar op de festivals al potten hebben gebroken, maar zullen ook avant-premières van kleinere producties plaatsvinden. Naast Tot altijd, Groenten uit Balen en Van Groeningens The Broken Circle Breakdown zal er dus ook aandacht zijn voor enkele minder bekende prenten.

Het festival start met de avant-première van Vincent Lannoos Au nom dus fils, dat het verhaal vertelt van de diepgelovige Elisabeth, die een programma presenteert op het lokale katholieke radiostation en leeft in dienst van anderen, tot haar zoon zelfmoord pleegt en een pedofilieschandaal haar geloof beproeft.

Be Film Festival is een aanrader voor de liefhebber van de Belgische film.

Van 26 tot 30 december in Het Paleis voor Schone Kunsten, Brussel.

Tijdens het Be Film Festival komen niet enkel films aan bod die dit jaar op de festivals al potten hebben gebroken, maar zullen ook avant-premières van kleinere producties plaatsvinden. Naast Tot altijd, Groenten uit Balen en Van Groeningens The Broken Circle Breakdown zal er dus ook aandacht zijn voor enkele minder bekende prenten. Het festival start met de avant-première van Vincent Lannoos Au nom dus fils, dat het verhaal vertelt van de diepgelovige Elisabeth, die een programma presenteert op het lokale katholieke radiostation en leeft in dienst van anderen, tot haar zoon zelfmoord pleegt en een pedofilieschandaal haar geloof beproeft. Be Film Festival is een aanrader voor de liefhebber van de Belgische film.Van 26 tot 30 december in Het Paleis voor Schone Kunsten, Brussel.