Rodriguez speelde mee in het 3D-spektakel 'Avatar' (bekroond met drie Academy Awards) en weet nog niet of zo ook in deel twee een rol mag verwachten. Ze zegt wel dat de tweede film niet alleen maar in de rimboe van Pandora zal plaatsvinden, maar voornamelijk onder water.

Regisseur James Cameron is wat dat betreft niet aan zijn proefstuk toe, na zijn kaskraker over de schipbreuk van de Titanic. Ook 'Sanctum', de recent verschenen avonturenfilm die Cameron produceerde, speelt zich onder de zeespiegel af.

Cameron liet eerder al vallen dat hij van 'Avatar' graag een trilogie zou maken, waarvan het laatste deel in 2014 zou verschijnen. Volgens Rodriguez wordt deel twee alvast een 'buitengewoon mooi' staaltje cinema. Daarom hoopt ze dat Cameron haar op z'n minst eens uitnodigt op de set om te zien hoe de film gemaakt wordt.

(MTV, The Associated Press)

Pieter Claes

Rodriguez speelde mee in het 3D-spektakel 'Avatar' (bekroond met drie Academy Awards) en weet nog niet of zo ook in deel twee een rol mag verwachten. Ze zegt wel dat de tweede film niet alleen maar in de rimboe van Pandora zal plaatsvinden, maar voornamelijk onder water. Regisseur James Cameron is wat dat betreft niet aan zijn proefstuk toe, na zijn kaskraker over de schipbreuk van de Titanic. Ook 'Sanctum', de recent verschenen avonturenfilm die Cameron produceerde, speelt zich onder de zeespiegel af. Cameron liet eerder al vallen dat hij van 'Avatar' graag een trilogie zou maken, waarvan het laatste deel in 2014 zou verschijnen. Volgens Rodriguez wordt deel twee alvast een 'buitengewoon mooi' staaltje cinema. Daarom hoopt ze dat Cameron haar op z'n minst eens uitnodigt op de set om te zien hoe de film gemaakt wordt. (MTV, The Associated Press) Pieter Claes