De komst van Arcade Fire naar het hippe Primavera Soundfestival in Barcelona is bevestigd. Het festival dat jaarlijks uitpakt met een sterk programma heeft daarmee een eerste grote naam beet. Al heerste er lang onduidelijkheid, met dank aan enkele funny twitteraars die een gephotoshopte versie van de officiële affiche de wereld instuurde, waarop niet het Canadese septet maar David Bowie werd aangekondigd.

Indieband Neutral Milk Hotel, populair in de jaren '90, had al eerder bevestigd. Zanger Jeff Mangum die in 1999 de stekker uittrak en solo ging, kondigde in april 2013 een reünietournee aan. Fans bestellen maar beter meteen een ticket richting Barcelona.

Arcade Fire lijkt stilaan gefocust op het komend festivalseizoen. Ze staan intussen geprogrammeerd op het Australische Big Day Out Festival in januari, de Chileense versie van Lollapalooza in maart, Primavera Sound (van 29 tot en met 31 mei) en het Deense NorthSide Festival in juni. In afwachting van Werchter?

De komst van Arcade Fire naar het hippe Primavera Soundfestival in Barcelona is bevestigd. Het festival dat jaarlijks uitpakt met een sterk programma heeft daarmee een eerste grote naam beet. Al heerste er lang onduidelijkheid, met dank aan enkele funny twitteraars die een gephotoshopte versie van de officiële affiche de wereld instuurde, waarop niet het Canadese septet maar David Bowie werd aangekondigd. Indieband Neutral Milk Hotel, populair in de jaren '90, had al eerder bevestigd. Zanger Jeff Mangum die in 1999 de stekker uittrak en solo ging, kondigde in april 2013 een reünietournee aan. Fans bestellen maar beter meteen een ticket richting Barcelona.Arcade Fire lijkt stilaan gefocust op het komend festivalseizoen. Ze staan intussen geprogrammeerd op het Australische Big Day Out Festival in januari, de Chileense versie van Lollapalooza in maart, Primavera Sound (van 29 tot en met 31 mei) en het Deense NorthSide Festival in juni. In afwachting van Werchter?