Jolie liet de kans niet onbenut om in haar speech een inspirerende boodschap mee te geven. 'Anders zijn goed,' klonk het krachtig. Toen de actrice jong was kreeg ze vaak te horen dat ze anders was. 'Te luid, te vurig, niet goed in stilzitten, er nooit echt bij horen.' Uit eigen ervaring weet de actrice dat een beetje anders zijn geen kwaad kan. 'Wanneer iemand je zegt dat je anders bent, hou dan je hoofd geheven, lach en wees trots. Een beetje problemen zijn goed voor je.'

Jolie had haar kinderen meegenomen naar de uitreiking van de Kid's Choice Awards. Toen haar naam werd afgeroepen, kreeg ze enthousiaste knuffels van haar dochters Shiloh en Zahara.

Overige prijzen

De Nickelodeonkijkers kozen Emma Stone als beste actrice, Ben Stiller als favoriete acteur, de komische reeks 'Modern Family' als beste televisieshow en 'The Hunger Games: Mockingjay Part 1' werd uitgeroepen tot beste film van het jaar.

De prijs voor beste band ging naar One Direction, maar de groep stuurde z'n kat. De favoriete mannelijke zanger is Nick Jonas, die ook presentator van dienst was en naar goede gewoonte een portie traditioneel groen slijm over zich kreeg. (LP)

Jolie liet de kans niet onbenut om in haar speech een inspirerende boodschap mee te geven. 'Anders zijn goed,' klonk het krachtig. Toen de actrice jong was kreeg ze vaak te horen dat ze anders was. 'Te luid, te vurig, niet goed in stilzitten, er nooit echt bij horen.' Uit eigen ervaring weet de actrice dat een beetje anders zijn geen kwaad kan. 'Wanneer iemand je zegt dat je anders bent, hou dan je hoofd geheven, lach en wees trots. Een beetje problemen zijn goed voor je.' Jolie had haar kinderen meegenomen naar de uitreiking van de Kid's Choice Awards. Toen haar naam werd afgeroepen, kreeg ze enthousiaste knuffels van haar dochters Shiloh en Zahara. Overige prijzen De Nickelodeonkijkers kozen Emma Stone als beste actrice, Ben Stiller als favoriete acteur, de komische reeks 'Modern Family' als beste televisieshow en 'The Hunger Games: Mockingjay Part 1' werd uitgeroepen tot beste film van het jaar. De prijs voor beste band ging naar One Direction, maar de groep stuurde z'n kat. De favoriete mannelijke zanger is Nick Jonas, die ook presentator van dienst was en naar goede gewoonte een portie traditioneel groen slijm over zich kreeg. (LP)