Amy Adams is vooral bekend van haar rollen in 'Catch Me If You Can', 'Enchanted' en 'Julie et Julia'. Adams werd twee keer genomineerd voor een Academy Award. In 2006 voor haar bijrol in 'Junebug' en in 2009 voor haar prestatie in 'Doubt'. Ze mocht echter nog geen Oscar mee naar huis nemen.

In 'Superman: Man Of Steel' nemen Henry Cavill, Diane Lane en Kevin Costner de rollen van Superman, Martha Kent, Jonathan Kent voor hun rekening. De regie is het werk van Zack Snyder. Hij regisseerde al eerder '300', 'Watchmen', 'Dawn Of The Dead' en recentelijk nog 'Sucker Punch'.

De recentste film van Superman kwam uit in 2006. In 'Superman Returns' kroop Brandon Routh in de huid van de superheld.

'Superman: Man Of Steel' wordt in 2012 in de bioscoopzalen verwacht.

Pieter Devriese

Amy Adams is vooral bekend van haar rollen in 'Catch Me If You Can', 'Enchanted' en 'Julie et Julia'. Adams werd twee keer genomineerd voor een Academy Award. In 2006 voor haar bijrol in 'Junebug' en in 2009 voor haar prestatie in 'Doubt'. Ze mocht echter nog geen Oscar mee naar huis nemen. In 'Superman: Man Of Steel' nemen Henry Cavill, Diane Lane en Kevin Costner de rollen van Superman, Martha Kent, Jonathan Kent voor hun rekening. De regie is het werk van Zack Snyder. Hij regisseerde al eerder '300', 'Watchmen', 'Dawn Of The Dead' en recentelijk nog 'Sucker Punch'. De recentste film van Superman kwam uit in 2006. In 'Superman Returns' kroop Brandon Routh in de huid van de superheld. 'Superman: Man Of Steel' wordt in 2012 in de bioscoopzalen verwacht. Pieter Devriese