De New Yorkse was al een kindsterretje en zong als jonge vrouw, maar met matig succes. Ze verwierf bekendheid als verpleegster Margie Cutler in de tv-reeks "M*A*S*H". In 1975 maakte ze aan de zijde van John Travolta haar doorbraak als Julie Kotter in "Welcome Back, Kotter".

Ze vertolkte ook nevenrollen in vele bekende televisieseries als "Magnum, "The Rockford Files" of "The Love Boat". In 1989 speelde ze de echtgenote van Rick Mornais in de Disney-werelhit "Honey, I shrunk the kids". Ze leed al jaren aan borstkanker. Strassman werd 66 jaar oud. (BELGA)

De New Yorkse was al een kindsterretje en zong als jonge vrouw, maar met matig succes. Ze verwierf bekendheid als verpleegster Margie Cutler in de tv-reeks "M*A*S*H". In 1975 maakte ze aan de zijde van John Travolta haar doorbraak als Julie Kotter in "Welcome Back, Kotter".Ze vertolkte ook nevenrollen in vele bekende televisieseries als "Magnum, "The Rockford Files" of "The Love Boat". In 1989 speelde ze de echtgenote van Rick Mornais in de Disney-werelhit "Honey, I shrunk the kids". Ze leed al jaren aan borstkanker. Strassman werd 66 jaar oud. (BELGA)