"Het is met grote droefheid dat ik u de dood meedeel van mijn moeder, Joan Rivers. Zij is in vrede heengegaan om 13.17 uur (19.17 uur Belgische tijd) in het bijzijn van haar familie en haar intimi", aldus haar dochter Melissa Rivers in een communiqué.

Een week geleden hadden artsen de actrice na een plotselinge ademstilstand tijdens een medische behandeling in een kunstmatige coma gebracht.

Plastische chirurgie

Joan Rivers speelde in talrijke films en Amerikaanse televisieseries. Zij staat bekend voor haar humor en kritiek op beroemdheden, maar ook voor talrijke keren plastische chirurgie waarmee ze zelf de draak stak.

Zij schreef ook boeken en presenteerde de televisieshow "Fashion Police" waar zij de outfit van beroemdheden op de korrel nam. Onder haar films zijn er "Once Upon a Coffee House" (1965) en "Iron Man 3" in 2013.

(Belga/MS)

"Het is met grote droefheid dat ik u de dood meedeel van mijn moeder, Joan Rivers. Zij is in vrede heengegaan om 13.17 uur (19.17 uur Belgische tijd) in het bijzijn van haar familie en haar intimi", aldus haar dochter Melissa Rivers in een communiqué. Een week geleden hadden artsen de actrice na een plotselinge ademstilstand tijdens een medische behandeling in een kunstmatige coma gebracht. Plastische chirurgieJoan Rivers speelde in talrijke films en Amerikaanse televisieseries. Zij staat bekend voor haar humor en kritiek op beroemdheden, maar ook voor talrijke keren plastische chirurgie waarmee ze zelf de draak stak. Zij schreef ook boeken en presenteerde de televisieshow "Fashion Police" waar zij de outfit van beroemdheden op de korrel nam. Onder haar films zijn er "Once Upon a Coffee House" (1965) en "Iron Man 3" in 2013.(Belga/MS)