In Los Angeles is acteur Robert Forster overleden. Dat bericht de Britse openbare omroep BBC. Forster was vooral bekend van zijn rol in de film 'Jackie Brown' van Quentin Tarantino, waarvoor hij genomineerd werd voor een Oscar voor beste mannelijke bijrol. De acteur werd 78. Hij overleed aan de gevolgen van een hersentumor.

Forster was ook te zien in de televisieserie 'Breaking Bad' en 'Mulholland Drive' en 'Twin Peaks' van David Lynch. In 'Jackie Brown' trad hij aan samen met Samuel L Jackson, Pam Grier en Robert De Niro.

In Los Angeles is acteur Robert Forster overleden. Dat bericht de Britse openbare omroep BBC. Forster was vooral bekend van zijn rol in de film 'Jackie Brown' van Quentin Tarantino, waarvoor hij genomineerd werd voor een Oscar voor beste mannelijke bijrol. De acteur werd 78. Hij overleed aan de gevolgen van een hersentumor. Forster was ook te zien in de televisieserie 'Breaking Bad' en 'Mulholland Drive' en 'Twin Peaks' van David Lynch. In 'Jackie Brown' trad hij aan samen met Samuel L Jackson, Pam Grier en Robert De Niro.