De Amerikaanse acteur Dan Haggerty is overleden op 74-jarige leeftijd. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People op gezag van zijn woordvoerder. Haggerty is vooral bekend voor zijn rol als James "Grizzly" Adams in de film en televisieserie uit de jaren zeventig "The Life and Times of Grizzly Adams".

De acteur speelde ook mee in talrijke andere series en films, zoals "Easy Rider", "Charlies Angels" en "Grizzly Mountain". Volgens CNN vocht de acteur al vier maanden tegen kanker, en is hij overleden in het ziekenhuis van Burbank, Californië. (Belga)

De Amerikaanse acteur Dan Haggerty is overleden op 74-jarige leeftijd. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People op gezag van zijn woordvoerder. Haggerty is vooral bekend voor zijn rol als James "Grizzly" Adams in de film en televisieserie uit de jaren zeventig "The Life and Times of Grizzly Adams". De acteur speelde ook mee in talrijke andere series en films, zoals "Easy Rider", "Charlies Angels" en "Grizzly Mountain". Volgens CNN vocht de acteur al vier maanden tegen kanker, en is hij overleden in het ziekenhuis van Burbank, Californië. (Belga)