Op 17 maart 2017 is het zover. Dan kunnen we Emma Watson gaan bewonderen in de gedaante van Belle. Haar beest wordt vertolkt door 'Downton Abbey'-ster Dan Stevens en Luke Evans kruipt in de huid van Gaston. De cast werd intussen aangevuld door Emma Thompson, die Mrs. Potts zal spelen en Kevin Kline die de rol van Belles vader op zich neemt.

De productie wordt in mei op gang getrapt en de opnames zullen plaatsvinden in Londen. Bill Condon zetelt in de regisseursstoel en vertaalt het script van Stephen Chobsky naar het witte doek.

Ook aan de soundtrack werd al gedacht. Alan Menken, de man achter de originele soundtrack, zal ook de muziek voor de herwerking componeren. De originele liedjes worden opnieuw opgenomen en de componist schrijft in samenwerking met Tim Rice ook enkele nieuwe nummers. De zoetgevooisde stem van Emma Watson zal dus ook op de spiksplinternieuwe soundtrack te horen zijn.

Volgens Disney wordt de film uitgebracht in 3D. (LP)

Op 17 maart 2017 is het zover. Dan kunnen we Emma Watson gaan bewonderen in de gedaante van Belle. Haar beest wordt vertolkt door 'Downton Abbey'-ster Dan Stevens en Luke Evans kruipt in de huid van Gaston. De cast werd intussen aangevuld door Emma Thompson, die Mrs. Potts zal spelen en Kevin Kline die de rol van Belles vader op zich neemt.De productie wordt in mei op gang getrapt en de opnames zullen plaatsvinden in Londen. Bill Condon zetelt in de regisseursstoel en vertaalt het script van Stephen Chobsky naar het witte doek. Ook aan de soundtrack werd al gedacht. Alan Menken, de man achter de originele soundtrack, zal ook de muziek voor de herwerking componeren. De originele liedjes worden opnieuw opgenomen en de componist schrijft in samenwerking met Tim Rice ook enkele nieuwe nummers. De zoetgevooisde stem van Emma Watson zal dus ook op de spiksplinternieuwe soundtrack te horen zijn. Volgens Disney wordt de film uitgebracht in 3D. (LP)