Dat meldt The New York Times. De actrice zou een natuurlijke dood gestorven zijn in haar woning in New York City.

Jean Stapleton, artiestennaam van Jeanne Murray, kende een lange carrière en speelde ook op Broadway. Toch zal ze vooral herinnerd worden om haar rol in de tv-serie All in the Family.

Daarin speelt ze Edith Bunker, de wat dommige maar toegewijde echtgenote van Archie Bunker. De tv-reeks was in de jaren '70 gedurende jaren één van de populairste programma's in de Verenigde Staten. Stapleton werd voor haar rol als Edith Bunker drie keer bekroond met een Emmy Award.

Stapleton kreeg ook de rol van Jessica Fletcher aangeboden in Murder, She Wrote, maar weigerde. De rol ging toen naar Angela Lansbury. (Belga/MS)

Dat meldt The New York Times. De actrice zou een natuurlijke dood gestorven zijn in haar woning in New York City. Jean Stapleton, artiestennaam van Jeanne Murray, kende een lange carrière en speelde ook op Broadway. Toch zal ze vooral herinnerd worden om haar rol in de tv-serie All in the Family. Daarin speelt ze Edith Bunker, de wat dommige maar toegewijde echtgenote van Archie Bunker. De tv-reeks was in de jaren '70 gedurende jaren één van de populairste programma's in de Verenigde Staten. Stapleton werd voor haar rol als Edith Bunker drie keer bekroond met een Emmy Award. Stapleton kreeg ook de rol van Jessica Fletcher aangeboden in Murder, She Wrote, maar weigerde. De rol ging toen naar Angela Lansbury. (Belga/MS)