'Dark Shadows' is een verfilming van de gelijknamige cultsoapserie uit de jaren zestig. De film draait rond de vampier Barnabas Collins die na tweehonderd jaar opsluiting ontwaakt in de jaren zeventig.

Het is een typische Burtonfilm waarin de regisseur bovennatuurlijke elementen verweeft met de nodige dosis humor. De rol van Barnabas Collins is weggelegd voor Johnny Depp. Verder spelen Michelle Pfeiffer, Eva Green, Chloë Grace Moretz en Helena Bonham Carter mee in de vampierenfilm.

Alice Cooper
Shockrocker Alice Cooper speelt een cameo in 'Dark Shadows'. In de trailer noemt Barnabas Collins hem smalend 'the biggest woman I have ever seen'. De film komt in mei in de zalen. (BW)

'Dark Shadows' is een verfilming van de gelijknamige cultsoapserie uit de jaren zestig. De film draait rond de vampier Barnabas Collins die na tweehonderd jaar opsluiting ontwaakt in de jaren zeventig. Het is een typische Burtonfilm waarin de regisseur bovennatuurlijke elementen verweeft met de nodige dosis humor. De rol van Barnabas Collins is weggelegd voor Johnny Depp. Verder spelen Michelle Pfeiffer, Eva Green, Chloë Grace Moretz en Helena Bonham Carter mee in de vampierenfilm.Alice Cooper Shockrocker Alice Cooper speelt een cameo in 'Dark Shadows'. In de trailer noemt Barnabas Collins hem smalend 'the biggest woman I have ever seen'. De film komt in mei in de zalen. (BW)