In februari 2013 begon de Vaya Con Dios Farewell Tour, die dus nog loopt tot in oktober. In een persbericht kondigt de groep aan dat tijdens beide concerten special guests de band mee zullen uitzwaaien. Vaya Con Dios' afscheidstour begon in Beiroet, en bracht hen onder meer in Kiev en Casablancas.

De groep begon meer dan 25 jaar terug, met Dani Klein, Dirk Schoufs en Willy Lambregt, beter bekend als Willy Willy. Ze startten als akoestisch trio. Met hun eerste single, "Just a Friend of Mine" (1987), raakten ze bekend bij een breed publiek in België en Frankrijk. In 1990 volgde internationale roem met de plaat "Night Owls".

Willy Willy had de groep al kort na het verschijnen van de eerste single verlaten, en in 1991 verliet ook Schoufs Vaya Con Dios. Klein ging sindsdien als soloartieste verder met de band. In 2009 werd de laatste plaat, "Comme on est venu...", uitgebracht.

Wie de special guests zijn voor de twee laatste concerten, wordt later bekendgemaakt. (Belga)

In februari 2013 begon de Vaya Con Dios Farewell Tour, die dus nog loopt tot in oktober. In een persbericht kondigt de groep aan dat tijdens beide concerten special guests de band mee zullen uitzwaaien. Vaya Con Dios' afscheidstour begon in Beiroet, en bracht hen onder meer in Kiev en Casablancas. De groep begon meer dan 25 jaar terug, met Dani Klein, Dirk Schoufs en Willy Lambregt, beter bekend als Willy Willy. Ze startten als akoestisch trio. Met hun eerste single, "Just a Friend of Mine" (1987), raakten ze bekend bij een breed publiek in België en Frankrijk. In 1990 volgde internationale roem met de plaat "Night Owls". Willy Willy had de groep al kort na het verschijnen van de eerste single verlaten, en in 1991 verliet ook Schoufs Vaya Con Dios. Klein ging sindsdien als soloartieste verder met de band. In 2009 werd de laatste plaat, "Comme on est venu...", uitgebracht. Wie de special guests zijn voor de twee laatste concerten, wordt later bekendgemaakt. (Belga)