Ze onthulden hun ster met klasse en besteedden aandacht aan de vele aanwezige fans. Ook aan de rode loper van FFO stonden heel wat fans de acteurs op te wachten. Brody en Atias deelden met plezier handtekeningen uit en maakten de populaire selfies.

De filmzalen zaten op de slotavond volledig vol. Brody en Atias maken na de voorstelling van "Third Person" hun opwachting in de filmzalen.

Third Person

Drie verschillende verhalen in drie verschillende wereldsteden, daar draait het om in "Third Person". Liefde, passie, vertrouwen en bedrog beheersen de verhaallijnen die door elkaar verweven zijn. Paul Haggis scoorde al eens eerder met deze techniek in zijn Oscarwinnende film "Crash" (2004).

De gerenommeerde schrijver Michael (Liam Neeson) sluit zich op in een hotelsuite in Parijs om de laatste hand te leggen aan zijn nieuwe boek. Hij heeft net zijn vrouw (Kim Basinger) verlaten en raakt verstrengeld in een affaire met een jonge ambitieuze journaliste (Olivia Wilde). In een bar in Rome ontmoet de duistere zakenman Scott (Adrien Brody) een knappe Roma (Moran Atias) en voor hij het goed en wel beseft, belandt hij in een wespennest van afpersers. En dan is er nog de labiele ex-actrice Julia (Mila Kunis) wiens leven draait om het veroveren van het hoederecht over haar 6-jarige zoontje.

Adrien Brody

In 2002 werd Adrien Brody wereldberoemd door zijn fenomenale hoofdrol in de vaak bekroonde film "The Pianist". Hij speelde de getalenteerde Poolse pianist Wladyslaw Szpilman en sleepte hiermee een César en de Oscar voor Beste Hoofdrol in de wacht. Op zijn 29ste was en is hij nog steeds de jongste man ooit die in deze categorie een Oscar won.

Moran Atias

Moran Atias wordt beschouwd als één van de eerste actrices uit Israël met internationaal succes. Ze maakte haar acteerdebuut op haar 15de en op jonge leeftijd werd ze in Italië als model ontdekt door Roberto Cavalli. Sinds 2008 werkt Atias regelmatig samen met regisseur Paul Haggis. Ze speelde immers mee in de vervolgserie op zijn Oscarwinnende film "Crash".

"Third Person" is vanaf 1 oktober in de Belgische zalen te zien.

Ze onthulden hun ster met klasse en besteedden aandacht aan de vele aanwezige fans. Ook aan de rode loper van FFO stonden heel wat fans de acteurs op te wachten. Brody en Atias deelden met plezier handtekeningen uit en maakten de populaire selfies. De filmzalen zaten op de slotavond volledig vol. Brody en Atias maken na de voorstelling van "Third Person" hun opwachting in de filmzalen. Third PersonDrie verschillende verhalen in drie verschillende wereldsteden, daar draait het om in "Third Person". Liefde, passie, vertrouwen en bedrog beheersen de verhaallijnen die door elkaar verweven zijn. Paul Haggis scoorde al eens eerder met deze techniek in zijn Oscarwinnende film "Crash" (2004). De gerenommeerde schrijver Michael (Liam Neeson) sluit zich op in een hotelsuite in Parijs om de laatste hand te leggen aan zijn nieuwe boek. Hij heeft net zijn vrouw (Kim Basinger) verlaten en raakt verstrengeld in een affaire met een jonge ambitieuze journaliste (Olivia Wilde). In een bar in Rome ontmoet de duistere zakenman Scott (Adrien Brody) een knappe Roma (Moran Atias) en voor hij het goed en wel beseft, belandt hij in een wespennest van afpersers. En dan is er nog de labiele ex-actrice Julia (Mila Kunis) wiens leven draait om het veroveren van het hoederecht over haar 6-jarige zoontje.Adrien BrodyIn 2002 werd Adrien Brody wereldberoemd door zijn fenomenale hoofdrol in de vaak bekroonde film "The Pianist". Hij speelde de getalenteerde Poolse pianist Wladyslaw Szpilman en sleepte hiermee een César en de Oscar voor Beste Hoofdrol in de wacht. Op zijn 29ste was en is hij nog steeds de jongste man ooit die in deze categorie een Oscar won.Moran AtiasMoran Atias wordt beschouwd als één van de eerste actrices uit Israël met internationaal succes. Ze maakte haar acteerdebuut op haar 15de en op jonge leeftijd werd ze in Italië als model ontdekt door Roberto Cavalli. Sinds 2008 werkt Atias regelmatig samen met regisseur Paul Haggis. Ze speelde immers mee in de vervolgserie op zijn Oscarwinnende film "Crash"."Third Person" is vanaf 1 oktober in de Belgische zalen te zien.