De thriller kreeg als voorlopige titel "The Big Fix" en gaat over een wedstrijd-fixing schandaal dat de voetbalwereld op zijn kop zette. Producent is Peter Chernin, die eerder al betrokken was bij "The Drop" van Michaël R. Roskam.

Er zijn nog niet veel details bekend over het project, bijvoorbeeld de timing, waar er gedraaid zal worden en met wie. Fox en Chernin Entertainment gaan nu eerst schrijvers engageren die samen met de twee regisseurs verder aan het scenario zullen werken, luidt het.

(Belga/RR)

De thriller kreeg als voorlopige titel "The Big Fix" en gaat over een wedstrijd-fixing schandaal dat de voetbalwereld op zijn kop zette. Producent is Peter Chernin, die eerder al betrokken was bij "The Drop" van Michaël R. Roskam. Er zijn nog niet veel details bekend over het project, bijvoorbeeld de timing, waar er gedraaid zal worden en met wie. Fox en Chernin Entertainment gaan nu eerst schrijvers engageren die samen met de twee regisseurs verder aan het scenario zullen werken, luidt het.(Belga/RR)