In de adaptatie van David Mitchells sciencefictionboek 'Cloud Atlas' neemt Hugo Weaving maar liefst zes rollen voor zijn rekening. Dat heeft de 51-jarige Australische acteur in de Australische krant Herald Sun bevestigd. Ook de rest van de cast van 'Cloud Atlas', waaronder de acteurs Tom Hanks, Susan Sarandon, Halle Berry, Jim Broadbent en Ben Whishaw, spelen meerdere rollen in dit project.

Broer en zus Wachowski, eveneens verantwoordelijk voor de regie van 'The Matrix', en Tom Tykwer ('Perfume: The Story Of A Murderer') zullen in de regiestoel plaatsnemen voor deze verfilming. 'Cloud Atlas' is een eigenaardige mix van zes afzonderlijke verhalen, die telkens plaatsvinden in tegenstellende tijden en ruimtes. De film belooft alvast iets unieks te worden.

'Cloud Atlas' wordt - voorlopig - op 4 mei 2012 in de bioscopen verwacht.

N.M.

In de adaptatie van David Mitchells sciencefictionboek 'Cloud Atlas' neemt Hugo Weaving maar liefst zes rollen voor zijn rekening. Dat heeft de 51-jarige Australische acteur in de Australische krant Herald Sun bevestigd. Ook de rest van de cast van 'Cloud Atlas', waaronder de acteurs Tom Hanks, Susan Sarandon, Halle Berry, Jim Broadbent en Ben Whishaw, spelen meerdere rollen in dit project. Broer en zus Wachowski, eveneens verantwoordelijk voor de regie van 'The Matrix', en Tom Tykwer ('Perfume: The Story Of A Murderer') zullen in de regiestoel plaatsnemen voor deze verfilming. 'Cloud Atlas' is een eigenaardige mix van zes afzonderlijke verhalen, die telkens plaatsvinden in tegenstellende tijden en ruimtes. De film belooft alvast iets unieks te worden. 'Cloud Atlas' wordt - voorlopig - op 4 mei 2012 in de bioscopen verwacht. N.M.