Hollywood-acteur Paul Walker is bij het zware auto-ongeval gestorven aan zijn verwondingen en door de brand. Dat blijkt uit de autopsie en wordt door verschillende Amerikaanse media gemeld, op basis van informatie van het gerechtelijk medisch instituut van Los Angeles.

Walker en de bestuurder van de wagen, die ook om het leven kwam, werden intussen aan de hand van hun gebit duidelijk geïdentificeerd. Op de resultaten van de drug- en alcoholcontrole is het mogelijk nog verschillende weken wachten.

Walker en zijn bestuurder reden zaterdag met een sportwagen tegen een verkeersbord ten noorden van Los Angeles. De auto ging in vlammen op en beide mannen lieten ter plaatse het leven. Walker, die vooral bekend was door de succesvolle filmreeks "Fast & Furious", werd slechts 40 jaar oud. (Belga)

Hollywood-acteur Paul Walker is bij het zware auto-ongeval gestorven aan zijn verwondingen en door de brand. Dat blijkt uit de autopsie en wordt door verschillende Amerikaanse media gemeld, op basis van informatie van het gerechtelijk medisch instituut van Los Angeles. Walker en de bestuurder van de wagen, die ook om het leven kwam, werden intussen aan de hand van hun gebit duidelijk ge√Įdentificeerd. Op de resultaten van de drug- en alcoholcontrole is het mogelijk nog verschillende weken wachten. Walker en zijn bestuurder reden zaterdag met een sportwagen tegen een verkeersbord ten noorden van Los Angeles. De auto ging in vlammen op en beide mannen lieten ter plaatse het leven. Walker, die vooral bekend was door de succesvolle filmreeks "Fast & Furious", werd slechts 40 jaar oud. (Belga)