De Britse acteur is vooral bekend van zijn rol in 'The Professionals'.

Lewis Collins is op 67-jarige leeftijd gestorven in zijn huis in Los Angeles. Dat heeft zijn manager bevestigd aan de Britse zender BBC. "Hij is vredig gestorven in zijn huis in Los Angeles, omringd door zijn familie. We vragen iedereen de nodige privacy te hanteren in deze moeilijke tijd", aldus de manager van de acteur.

Collins kennen we vooral uit de Britse televisieserie 'The Professionals'. Dit was een politieserie die werd uitgezonden tussen 1977 en 1983. Collins kroop in de huid van William Bodie, een van de twee agenten uit de serie. Zij gaan de strijd aan tegen terrorisme. De rol van de andere agent werd vertolkt door Martin Shaw.

Ook Shaw reageerde op het overlijden van Collins, die intussen een goede vriend was geworden. "Collins zal door veel mensen herinnerd worden als deel van hun jeugd. Ik wens de familie veel sterkte," zegt Shaw. (LVR)

De Britse acteur is vooral bekend van zijn rol in 'The Professionals'. Lewis Collins is op 67-jarige leeftijd gestorven in zijn huis in Los Angeles. Dat heeft zijn manager bevestigd aan de Britse zender BBC. "Hij is vredig gestorven in zijn huis in Los Angeles, omringd door zijn familie. We vragen iedereen de nodige privacy te hanteren in deze moeilijke tijd", aldus de manager van de acteur. Collins kennen we vooral uit de Britse televisieserie 'The Professionals'. Dit was een politieserie die werd uitgezonden tussen 1977 en 1983. Collins kroop in de huid van William Bodie, een van de twee agenten uit de serie. Zij gaan de strijd aan tegen terrorisme. De rol van de andere agent werd vertolkt door Martin Shaw. Ook Shaw reageerde op het overlijden van Collins, die intussen een goede vriend was geworden. "Collins zal door veel mensen herinnerd worden als deel van hun jeugd. Ik wens de familie veel sterkte," zegt Shaw. (LVR)