Moviemistakes zet 5 films uit 2015 op een rijtje waarin de meeste blunders werden gespot.

1 Fast And Furious 7 (41 fouten)

Een ziekenhuisscène in Londen, maar het bord aan de ingang heeft het over 'Birmingham'. Bovendien zijn alle stopcontacten in het ziekenhuis van de Amerikaanse soort. Het zijn maar enkele van de talrijke missers.

2 Jurassic World (33 fouten)

Eén van de opmerkelijkste fouten in deze film is de onwaarschijnlijk gelijklopende hartritmes van het paramilitaire team.

3 The Martian (20 fouten)

De meest opvallende 'blunder' komt al in beeld in het begin van de film. Hoofdrolspeler belandt in een storm die snelheden haalt tot 300 km/u, waarbij hij en het materiaal in het rond vliegen. De atmosfeer op Mars is echter zo ijl dat een storm van dit kaliber aanvoelt als een stevige zeebries op het strand.

4 Mad Max: Fury Road (17 fouten)

Van wapens die van gedaante veranderen over het wisselen tussen rechts en links. Deze fouten werden over het hoofd gezien.

5 Spectre (16 fouten)

Alsof Mr. White de geheime hotelkamer in L'Americain telkens opnieuw zou verzegelen en behangen, nadat hij de muur moest openbreken om er binnen te raken.

Moviemistakes zet 5 films uit 2015 op een rijtje waarin de meeste blunders werden gespot.1 Fast And Furious 7 (41 fouten)Een ziekenhuisscène in Londen, maar het bord aan de ingang heeft het over 'Birmingham'. Bovendien zijn alle stopcontacten in het ziekenhuis van de Amerikaanse soort. Het zijn maar enkele van de talrijke missers.2 Jurassic World (33 fouten)Eén van de opmerkelijkste fouten in deze film is de onwaarschijnlijk gelijklopende hartritmes van het paramilitaire team. 3 The Martian (20 fouten)De meest opvallende 'blunder' komt al in beeld in het begin van de film. Hoofdrolspeler belandt in een storm die snelheden haalt tot 300 km/u, waarbij hij en het materiaal in het rond vliegen. De atmosfeer op Mars is echter zo ijl dat een storm van dit kaliber aanvoelt als een stevige zeebries op het strand. 4 Mad Max: Fury Road (17 fouten)Van wapens die van gedaante veranderen over het wisselen tussen rechts en links. Deze fouten werden over het hoofd gezien.5 Spectre (16 fouten)Alsof Mr. White de geheime hotelkamer in L'Americain telkens opnieuw zou verzegelen en behangen, nadat hij de muur moest openbreken om er binnen te raken.