Toch deed onderstaand filmpje een poging om de 100 meest epische uitspraken samen te bundelen. Het resultaat is een montage van de ene herkenbare zin in de andere.

'Bond, James Bond' uit Dr No, door Sean Connerry. Of nee, Arnold Scharzenegger die met zijn Oostenrijks accent de fameuze woorden 'I'll be Back' uitspreekt in The Terminator. Of toch de eeuwig geparodieerde 'I see dead people' van kindster Haley Joel Osment in The Sixth Sense?

Gemakkelijk is het niet om een favoriet uit te kiezen. Eentje die we op onze T-shirt willen drukken en in de ochtend het raam uit schreeuwen. Oke, beslissing genomen. Wij gaan voor ''Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get', al is het maar omdat het water ons in de mond komt bij het horen van die heerlijke lekkernij.

En, welke waanzinnige, romantische of diepzinnige quote uit de wereld van de film is u het meeste bijgebleven? (FDC)

Toch deed onderstaand filmpje een poging om de 100 meest epische uitspraken samen te bundelen. Het resultaat is een montage van de ene herkenbare zin in de andere.'Bond, James Bond' uit Dr No, door Sean Connerry. Of nee, Arnold Scharzenegger die met zijn Oostenrijks accent de fameuze woorden 'I'll be Back' uitspreekt in The Terminator. Of toch de eeuwig geparodieerde 'I see dead people' van kindster Haley Joel Osment in The Sixth Sense? Gemakkelijk is het niet om een favoriet uit te kiezen. Eentje die we op onze T-shirt willen drukken en in de ochtend het raam uit schreeuwen. Oke, beslissing genomen. Wij gaan voor ''Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get', al is het maar omdat het water ons in de mond komt bij het horen van die heerlijke lekkernij. En, welke waanzinnige, romantische of diepzinnige quote uit de wereld van de film is u het meeste bijgebleven? (FDC)