Het exemplaar van Action Comics n°1, waarin de superheld afkomstig van de planeet Krypton in 1938 debuteerde, is één van de vijftig zeldzame niet-gerestaureerde exemplaren wereldwijd.

De veiling gaat van start op 14 augustus. "Het is een uitzonderlijke kans om het meest waardevolle album te verwerven en we staan te popelen om het meesterstuk uit de geschiedenis van de populaire cultuur te delen met de eBay-gemeenschap en haar 149 miljoen kopers", benadrukt verantwoordelijke Gene Cook.

De verkoop van de Heilige Graal van de comics veroorzaakt nogal wat

enthousiasme. Een gelijkaardig exemplaar van hetzelfde album ging

drie jaar geleden voor meer dan 2 miljoen dollar onder de hamer.(Belga)

Het exemplaar van Action Comics n°1, waarin de superheld afkomstig van de planeet Krypton in 1938 debuteerde, is één van de vijftig zeldzame niet-gerestaureerde exemplaren wereldwijd. De veiling gaat van start op 14 augustus. "Het is een uitzonderlijke kans om het meest waardevolle album te verwerven en we staan te popelen om het meesterstuk uit de geschiedenis van de populaire cultuur te delen met de eBay-gemeenschap en haar 149 miljoen kopers", benadrukt verantwoordelijke Gene Cook. De verkoop van de Heilige Graal van de comics veroorzaakt nogal wat enthousiasme. Een gelijkaardig exemplaar van hetzelfde album ging drie jaar geleden voor meer dan 2 miljoen dollar onder de hamer.(Belga)