Quiz van de week

Quiz van de week
Of de juryleden van de Belgische Idool dit jaar oneerbare voorstellen hebben gekregen, durven we te betwijfelen, maar een tv-mogul als Simon Cowell ontsnapt daar natuurlijk niet aan. Welke vreemde vraag van 150.000 dollar kreeg de Brit toen hij in L.A. de Amerikaanse versie van X-Factor voorzat? A Een alleenstaande vrouw vroeg hem om zijn sperma om een kind te baren. B Een koppel hoopte hem te kunnen overtuigen commentaar te leveren bij hun bedprestaties. C Een oudere fan wilde voor dat geld naast hem begraven worden. Een wel heel extreem geval van pillowtalk. Cowell kijkt tegen een cheque van 150.000 dollar aan om live commentaar te leveren op het seksleven van een Amerikaans koppel. © Reuters

1 X-factor © Reuters

Of de juryleden van de Belgische Idool dit jaar oneerbare voorstellen hebben gekregen, durven we te betwijfelen, maar een tv-mogul als Simon Cowell ontsnapt daar natuurlijk niet aan. Welke vreemde vraag van 150.000 dollar kreeg de Brit toen hij in L.A. de Amerikaanse versie van X-Factor voorzat? A Een alleenstaande vrouw vroeg hem om zijn sperma om een kind te baren. B Een koppel hoopte hem te kunnen overtuigen commentaar te leveren bij hun bedprestaties. C Een oudere fan wilde voor dat geld naast hem begraven worden. Een wel heel extreem geval van pillowtalk. Cowell kijkt tegen een cheque van 150.000 dollar aan om live commentaar te leveren op het seksleven van een Amerikaans koppel.

2 F*ck

Iedereen weet dat Gordon Ramsay zich al eens durft te laten gaan, maar in Hell's Kitchen USA heeft hij het toch wel erg bont gemaakt. Hoe vaak kwam het F-woord tijdens één aflevering over zijn lippen?A 17 keer B 27 keer C 47 keerF*ck. F*ck. F*ck. F*ck. F*ck. F*ck. F*ck. F*ck. F*ck. F*ck. F*ck. F*ck. F*ck. F*ck. F*ck. F*ck. F*ck. F*ck. F*ck. F*ck. F*ck. F*ck. F*ck. F*ck. F*ck. F*ck. F*ck. F*ck. F*ck. F*ck. F*ck. F*ck. F*ck. F*ck. F*ck. F*ck. F*ck. F*ck. F*ck. F*ck. F*ck. F*ck. F*ck. F*ck. F*ck. F*ck. F*ck.

3 Qream

Pharrell Williams - bekend van N.E.R.D. en The Neptunes - weet het vrouwelijke geslacht al jaren om zijn vinger te winden. Geen wonder dus dat hij zich met zijn nieuwe merchandising specifiek op dames richt. Welk product brengt de vrouwenliefhebber op de markt onder de noemer Qream? A Likeur B Maandverband C Lippenstift Prince zong het ook al, maar zijne Paarse Prinselijkheid had het over iets helemaal anders. Pharrell gaat likeur verkopen.

4 Arnie © Reuters

He'll be back! Arnold Schwarzenegger keert terug naar het witte doek - een comeback die weinig gouverneurs hem voordeden trouwens. De rol is hem op het lijf geschreven. Waarom?A Hij heeft de hoofdrol veroverd in een romantische komedie over een weduwenaar die gevoelens krijgt voor de nanny van zijn dochter. B Hij speelt in een moderne western een agent die een drugbaron moet klissen - kwestie van boetedoening voor zijn joint. C Hij gaat de biografische toer op in een portret van een aan lager wal geraakte bodybuilder op leeftijd.Westerns zijn hot, zie ook Schellebelle 1919.