"Maar The Winds of Winter is nog niet af", schrijft Martin zaterdagnacht. "Geloof mij, ik vind het niet prettig om deze woorden te schrijven. Jullie zijn teleurgesteld, mijn uitgevers zijn teleurgesteld, HBO is teleurgesteld en ook de vertalers en buitenlandse uitgevers (...) Maar het meest teleurgesteld van allemaal ben ikzelf".

Stress

Het schrijven van de nieuwe verhaallijn loopt blijkbaar moeizamer dan gedacht, want ook in oktober miste Martin al een deadline. De auteur wil zich niet vastpinnen op een nieuwe datum. Het lijkt erop dat het nog lang kan aanslepen. Het verhaal zou grotendeels gespreven zijn, maar toch verwacht Martin "dat hij nog maanden werk heeft... en dat is als het schrijven goed vlot". Hij geeft toe stress te hebben als de deadline dichterbij komt. (Belga)

"Maar The Winds of Winter is nog niet af", schrijft Martin zaterdagnacht. "Geloof mij, ik vind het niet prettig om deze woorden te schrijven. Jullie zijn teleurgesteld, mijn uitgevers zijn teleurgesteld, HBO is teleurgesteld en ook de vertalers en buitenlandse uitgevers (...) Maar het meest teleurgesteld van allemaal ben ikzelf". StressHet schrijven van de nieuwe verhaallijn loopt blijkbaar moeizamer dan gedacht, want ook in oktober miste Martin al een deadline. De auteur wil zich niet vastpinnen op een nieuwe datum. Het lijkt erop dat het nog lang kan aanslepen. Het verhaal zou grotendeels gespreven zijn, maar toch verwacht Martin "dat hij nog maanden werk heeft... en dat is als het schrijven goed vlot". Hij geeft toe stress te hebben als de deadline dichterbij komt. (Belga)