Op 10 oktober 2014 wordt het geduld van de nieuwsgierige fans van Lena Dunham beloond. Op die dag wordt haar essaybundel Not That Kind Of Girl: A Young Woman Tells You What She's "Learned" eindelijk gepubliceerd.

In 2012 betaalde Random House naar verluidt een voorschot van ongeveer 3,7 miljoen voor het boek na het lezen van een preview van 66 pagina's.

De website Gawker kreeg in 2012 het boekvoorstel te pakken en publiceerde het op hun website. Na aandringen van de advocaten van Dunham haalden ze de tekst uiteindelijk van de website en gaven toe dat ze te grote delen van het boekvoorstel hadden gepubliceerd. (LP)

Op 10 oktober 2014 wordt het geduld van de nieuwsgierige fans van Lena Dunham beloond. Op die dag wordt haar essaybundel Not That Kind Of Girl: A Young Woman Tells You What She's "Learned" eindelijk gepubliceerd. In 2012 betaalde Random House naar verluidt een voorschot van ongeveer 3,7 miljoen voor het boek na het lezen van een preview van 66 pagina's. De website Gawker kreeg in 2012 het boekvoorstel te pakken en publiceerde het op hun website. Na aandringen van de advocaten van Dunham haalden ze de tekst uiteindelijk van de website en gaven toe dat ze te grote delen van het boekvoorstel hadden gepubliceerd. (LP)