Dat heeft het schepencollege van Hoeilaart beslist, meldt Ring-TV. Het nieuws werd bevestigd door burgemeester Tim Vandenput (Open VLD). Marc Sleen woonde sinds 1955 in deze Vlaams-Brabantse gemeente.

In het album "De Juweleneter" introduceerde Sleen in 1964 voor het eerst een wafelenbak. Vanaf "Het Groene Vuur" in 1965 was er een wafelenbak aan het einde van elk Neroverhaal. Als passend eerbetoon aan Sleen roept Hoeilaart vrijwilligers en verenigingen op om hun wafelijzer mee te brengen naar het Felix Sohiecentrum en zoveel mogelijk wafels te bakken. De gemeente zelf zorgt voor deeg en elektriciteit.

(Belga/RR)

Dat heeft het schepencollege van Hoeilaart beslist, meldt Ring-TV. Het nieuws werd bevestigd door burgemeester Tim Vandenput (Open VLD). Marc Sleen woonde sinds 1955 in deze Vlaams-Brabantse gemeente. In het album "De Juweleneter" introduceerde Sleen in 1964 voor het eerst een wafelenbak. Vanaf "Het Groene Vuur" in 1965 was er een wafelenbak aan het einde van elk Neroverhaal. Als passend eerbetoon aan Sleen roept Hoeilaart vrijwilligers en verenigingen op om hun wafelijzer mee te brengen naar het Felix Sohiecentrum en zoveel mogelijk wafels te bakken. De gemeente zelf zorgt voor deeg en elektriciteit. (Belga/RR)