De uitgeverij Penguin Random House vreest nu dat de schuldige het manuscript online zal plaatsen of zal proberen om hoofdstukken te verkopen op de zwarte markt. Onmiddellijk schakelde de uitgeverij de politie in, die de diefstal grondig onderzoekt.

In de tussentijd stelt schrijfster EL James de fans gerust. De misdaad heeft geen invloed op de releasedatum van het boek. 'Grey zal, zoals gepland, gepubliceerd worden op 18 juni, de fictieve verjaardag van de charismatische zakenman', meldt haar woordvoerder.

Grey vertelt het bekende verhaal over de erotische relatie tussen billionair Christian Grey en studente Anastasia Steele, deze keer vanuit zijn standpunt. (FDC)

De uitgeverij Penguin Random House vreest nu dat de schuldige het manuscript online zal plaatsen of zal proberen om hoofdstukken te verkopen op de zwarte markt. Onmiddellijk schakelde de uitgeverij de politie in, die de diefstal grondig onderzoekt.In de tussentijd stelt schrijfster EL James de fans gerust. De misdaad heeft geen invloed op de releasedatum van het boek. 'Grey zal, zoals gepland, gepubliceerd worden op 18 juni, de fictieve verjaardag van de charismatische zakenman', meldt haar woordvoerder.Grey vertelt het bekende verhaal over de erotische relatie tussen billionair Christian Grey en studente Anastasia Steele, deze keer vanuit zijn standpunt. (FDC)