Al deze instellingen zullen zich wel aan de veiligheidsregels moeten houden: het respecteren van een veiligheidsafstand, het werken met tijdsslots, aan 'crowd management' doen en de infrastructuur regelmatig schoonmaken. Het dragen van een mondmasker blijft sterk aanbevolen.

Nachtclubs moeten voortaan gesloten blijven en ook massa-evenementen zullen nog steeds niet kunnen doorgaan. 'We zijn ons ervan bewust dat dit een groot probleem is voor de sector', zei Wilmès. Voor receptie- en feestzalen zal wel een limiet van 50 aanwezigen gelden. (Belga)

Al deze instellingen zullen zich wel aan de veiligheidsregels moeten houden: het respecteren van een veiligheidsafstand, het werken met tijdsslots, aan 'crowd management' doen en de infrastructuur regelmatig schoonmaken. Het dragen van een mondmasker blijft sterk aanbevolen. Nachtclubs moeten voortaan gesloten blijven en ook massa-evenementen zullen nog steeds niet kunnen doorgaan. 'We zijn ons ervan bewust dat dit een groot probleem is voor de sector', zei Wilmès. Voor receptie- en feestzalen zal wel een limiet van 50 aanwezigen gelden. (Belga)