32 jaar na de verschijning van de originele Ghostbusters is het nu tijd voor vier actrices om in de huid te kruipen van de alom bekende geestbestrijders. Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon en Leslie Jones kregen deze keer de eer om Bill Murray en co te vervangen.

Regisseur Paul Feig - bekend om komische films als Brides Maids en The Heat - liet vallen dat de originele Ghostbusters ook een verschijning gingen maken in de prent. Hij maakte echter duidelijk dat het de moderne opvolger een volledig nieuwe verhaallijn heeft.

De film komt uit in België op 27 juli.

(JG)

32 jaar na de verschijning van de originele Ghostbusters is het nu tijd voor vier actrices om in de huid te kruipen van de alom bekende geestbestrijders. Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon en Leslie Jones kregen deze keer de eer om Bill Murray en co te vervangen. Regisseur Paul Feig - bekend om komische films als Brides Maids en The Heat - liet vallen dat de originele Ghostbusters ook een verschijning gingen maken in de prent. Hij maakte echter duidelijk dat het de moderne opvolger een volledig nieuwe verhaallijn heeft.De film komt uit in België op 27 juli.(JG)