Voormalige woning Johnny Cash wordt een ontwenningskliniek

02/08/14 om 13:11 - Bijgewerkt om 13:11

Als de plannen goedgekeurd worden, dan zal de woning van Johnny Cash in Tennessee een nieuwe functie krijgen. Zo is men van plan om er een ontwenningskliniek in onder te brengen. Dat schrijft NME.

Voormalige woning Johnny Cash wordt een ontwenningskliniek

Johnny Cash © GF

Het huis van Johnny Cash in Tennessee heeft sinds de countryzanger gestorven is al een woelige geschiedenis meegemaakt. Zo werd de woning verkocht in 2003 aan Barry Gibb van The Bee Gees, maar werd volledig vernield door een brand in 2007. Na dit incident werd het verkocht aan een investeerder uit Texas, James Gresham, voor anderhalf miljoen dollar. En nu heeft Gresham zijn plannen voor het pand bekendgemaakt. Zo wil hij er een ontwenningskliniek in onder brengen, de plannen werden intussen ingediend, maar nog niet goedgekeurd.

De buurtbewoners zijn niet echt enthousiast over de nieuwe bestemming van het pand volgens de Telegraph. Het is dan ook nog niet duidelijk of de ontwenningskliniek er effectief zal komen.

Johnny Cash had zelf ook problemen met drank en drugs. Zo was hij verslaafd aan deze substanties in de jaren vijftig. Hij kwam ooit zelfs in aanraking met het gerecht door zijn gevecht met zijn verslavingen. (LVR)

Onze partners