Rock Werchter-affiche aangevuld met Agnes Obel en Passenger

22/01/14 om 14:37 - Bijgewerkt om 14:37

Bron: Knack Focus

De Deense hartendief Agnes Obel is toegevoegd aan het programma van Rock Werchter. Ook Passenger, Imagine Dragons en Metronomy zijn van de partij. De affiche krijgt stilaan vorm.

Rock Werchter-affiche aangevuld met Agnes Obel en Passenger

© Koen Keppens

De teller van het aantal bands die hebben bevestigd voor Werchter werd opgevoerd naar 24. Op zaterdag 5 juli mag de Deense nimf Agnel Obel het Belgische publiek (opnieuw) inpakken met haar innemende verschijning en teergevoelige songs. Verder geven ook Dropkick Murphys, The Naked and Famous, Imagine Dragons, Metronomy en Passenger acte de présence op de heilige weide van Werchter.

De affiche van krijgt stilaan vorm. Een overzicht van de voorlopige namen: Agnes Obel, Arctic Monkeys, Babyshambles, Birdy, Crystal Fighters, Dropkick Murphys, Ellie Goulding, Franz Ferdinand, Imagine Dragons, Jack Johnson, Kings of Leon, Major Lazer, Metallica, Metronomy, MGMT, Passenger, Pearl Jam, Pixies, Placebo, Skrillex, Stromae, The Black Keys, The Naked and Famous en Triggerfinger.

De tickets gaat vlot de deur uit. De organisatie meldt dat goed 80.000 stuks verkocht zijn. De dagtickets voor zaterdag 5 juli zijn al allemaal de deur uit. En wie zich van een kaartje voor de openingsdag op 3 juli wil verzekeren, moet zich reppen. Amper 800 dagtickets zijn nog beschikbaar. (DB)

Onze partners