Zooey Deschanel zet schouders onder 2 nieuwe comedyshows

© Reuters

Zooey Deschanel kan meer dan alleen acteren, zingen en schattige YouTube-filmpjes maken. De actrice en haar zakenpartner in crime Rivka Sophia Rossi hebben namelijk twee televisieprojecten op stapel staan.

Zooey Deschanel kan meer dan alleen acteren, zingen en schattige YouTube-filmpjes maken. De actrice en haar zakenpartner in crime Rivka Sophia Rossi hebben namelijk twee televisieprojecten op stapel staan. New Girl-ster Zooey Deschanel en bestie Sophia Rossi verkochten twee comedyshows aan 20th Century Fox TV en NBC. De twee vrouwen startten een tijd geleden hun eigen productiebedrijf op en zijn er dus nu in geslaagd om twee projecten aan de man te brengen.

Het project waar Fox mee aan de haal ging, werd ‘Freelancers’ gedoopt en vertelt het verhaal van een 30-jarige advocaat wiens leven in duigen valt. De protagonist verliest zijn baan en zijn relatie loopt op de klippen waardoor zijn leven plots een nieuwe wending neemt. De advocaat biedt dan maar zelf zijn diensten aan in een kantoor waar hij moet interageren met een hoop gestoorde freelancers. De comedyshow wordt geschreven door Mickey Rapkin, de auteur van het verfilmde ‘Pitch Perfect’.

Het tweede project werd verkocht aan NBC en zal ‘And Lies I Tell My Daughter’ heten. Deze komediereeks draait om een moeder die tot het inzicht komt dat eerlijkheid niet altijd het langst duurt. De serie is gebaseerd op het column van Julia Obst met dezelfde naam dat verschijnt op de website Hello Giggles, het geesteskind van Deschanel, Rossi en een derde vriendin Molly McAleer. Deb Schoeneman zal het screenplay van de serie schrijven. Haar kan je kennen van de eerste twee seizoenen van de hitserie ‘Girls’ waarvoor ze story editor was.

Wanneer de komediereeksen gedraaid worden en wie de hoofdrollen vertolken is nog niet bekend. Meer info volgt dus later. Leer intussen de quirky Zooey Deschanel wat beter kennen dankzij onderstaand filmpje. (LP)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content