Win een reis voor twee naar Sils Maria (Zwitserland)

© gf
Tobias Cobbaert

Vanaf 20 augustus loopt ‘Clouds of Sils Maria’ (met Juliette Binoche, Kristen Stewart en Chloë Graze Moretz) in onze filmzalen. Knack Focus mag een reis voor twee personen weggeven naar deze plek in de Zwitserse Alpen.

Vanaf 20 augustus kan u in de cinema gaan kijken naar Clouds of Sils Maria. Een film met Juliette Binoche, Kristen Stewart en Chloë Graze Moretz. Sils Maria is een plekje in de Zwitserse Alpen, de bestemming voor een achtdaagse reis (in een viersterrenhotel) die Knack Focus mag weggeven.

Op het hoogtepunt van haar internationale carrière wordt actrice Maria Enders (Juliette Binoche) gevraagd voor de hoofdrol in het toneelstuk dat haar twintig jaar eerder beroemd maakte. Destijds speelde ze Sigrid, een verleidelijke jonge vrouw die haar oudere baas Helena in een spel van liefde tot zelfmoord drijft. Nu krijgt ze de rol van de oudere, gefrustreerde Helena aangeboden.Voor de repetities reist Maria met haar assistente en vriendin Valentine (Kristen Stewart) naar Sils Maria, een afgelegen plaatsje in de Alpen. Jo-Ann Ellis (Chloë Grace Moretz), een Hollywoodsterretje dat voortdurend in schandalen is verwikkeld, zal de rol van Sigrid spelen. Maria komt oog in oog te staan met een ambitieuze jonge vrouw, haar confronterende spiegelbeeld.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Doe mee aan onderstaande wedstrijd en win een reis voor 2 naar Sils Maria.

I.s.m. Te Voet en Swiss / Alle informatie over de reis vind je hier.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content