Wereld walgt van kannibalentelevisie van BNN

Twee Nederlandse presentatoren gaan vanavond/woensdag voor het BNN-programma ‘Proefkonijnen’ elkaars vlees eten. Dat nieuws stuit op grote verontwaardiging, zelfs tot over de Grote Plas.

Valerio Zeno en Dennis Storm maakten vorige week tijdens het nieuwe BNN-programma ‘Proefkonijnen’ het ‘nieuws’ dat ze van elkaars vlees gaan ‘proeven’, bekend.

Valerio offerde via een kleine chirurgische ingreep een stukje van zijn buik op, Dennis stelde een stukje bil beschikbaar voor zijn collega.

Zieke stunt

‘Een misselijkmakend verhaal van twee publiciteitsgeile presentatoren’, zo oordeelt een commentator van de Amerikaanse nieuwszender ABC News over de kannibalentelevisie van BNN. ‘The most disgusting news of the day’, noemt ABC het.

Ook de Britse media besteden aandacht aan het item. Volgens The Daily Mail getuigt het experiment van BNN van de slechtst denkbare smaak. Een zieke stunt, noemt de krant het op haar site. En ook hier stromen de verontwaardigde reacties van lezers binnen. “Wat een stel mafkezen”, aldus een van de mildere oordelen.

De vraag is uiteraard of het allemaal echt is of een publiciteitsstunt. BNN zit daar namelijk niet echt verlegen om. (Belga/DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content