Wedstrijd zomerfestivals: Win festivalpassen, dagtickets, totebags, boeken…

© Rob Walbers
Tobias Cobbaert

Focus trakteert op festivalpassen voor Esperanzah, dagtickets voor Les Ardentes, totebags en zonnebrillen van Dour…

4x 30 jaar Stageco – From Werchter to the World

Als het u duizelt bij de aanblik van die gigantische podia die tegenwoordig vaste prik zijn op festivals, dan geniet u toch gewoon vanuit uw comfy chair van dit koffietafelboek van meer dan 300 bladzijden, met meer dan 500 foto’s die de geschiedenis schetsen van de Hagelandse hoogtewerkers die met hun podia tegenwoordig niet alleen Werchter bedienen maar ook enorme ­constructies bedenken voor de ­stadiontours van U2, de Stones, AC/DC en vele anderen. Wij mogen 4 exemplaren weggeven van het boek 30 jaar Stageco.

5×2 festivalpassen Esperanzah

Aan de abdij van Floreffe kunt u op 31 juli, 1 en 2 augustus onder meer naar Massilia Sound System, Seun Kuti (zoon van), Lisa Simone ­(dochter van), Ibeyi, Songhoy Blues en Starflam. En dat onder de duurzame vlag van Esperanzah. Wij mogen 5 duopassen weggeven, geldig voor één dag naar keuze.

5×2 dagtickets Les Ardentes

In Luik kunt u van 9 tot 12 juli naar Les Ardentes, zo stilaan een van de beste afspraken op de Belgische festivalagenda. Op zondag treden daar onder meer Tinie Tempah, ­Balthazar, Metronomy en D’Angelo aan. Wij mogen 5 duotickets voor zondag 12 juli weggeven.

10 totebags + 2 zonnebrillen Dour

En bereid u alvast voor op het Dourfestival, van 15 tot 19 juli. Wij mogen 10 totebags en 2 zonnebrillen van het festival weggeven.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content