“Warmste Week” van Music For Life van start in De Schorre

© Facebook

In het provinciaal recreatiedomein De Schorre in Boom is dinsdagavond de achtste editie van Music For Life officieel van start gegaan.

De jaarlijkse solidariteitsactie van radiozender Studio Brussel duurt een week en draait ditmaal niet rond één maar meer dan 700 goede doelen, waarbij de luisteraars zelf kunnen kiezen welk project ze willen steunen door een plaat aan te vragen.

Net als tijdens de eerste edities van Music For Life wisselen opnieuw drie presentatoren elkaar een week lang af. Dit jaar zijn dat Linde Merckpoel, Siska Schoeters en Stijn Van de Voorde. Er is geen Glazen Huis, maar het drietal zal de komende week wel presenteren vanuit een “buitenstudio”. Ondanks de te verwachten vrieskou hopen ze met de steun van het publiek toch “De Warmste Week” te creëren.

Met de uitspraak “We gaan een week buiten leven en toch wordt dit dankzij jullie de warmste week”, verwoordde Schoeters het dinsdagavond alvast bij het startschot, waarna ze toepasselijk als eerste aangevraagde plaat “Burn” van Ellie Goulding liet afspelen. Er worden de komende dagen ook heel wat gastoptredens verwacht in De Schorre, met dinsdagavond alvast Hooverphonic en Goose.

De actie verhuist ’s nachts telkens naar een kleine, speciaal voor Music For Life ingerichte camping, waar de presentatie voortgaat vanuit een tweede studio. Wie op de camping wil overnachten, moet daar vooraf een aanvraag voor doen. De opbrengst van de overnachtingen gaat eveneens naar een goed doel. (Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content