vtmKzoom zoekt hoofdrolspeelster ‘Annie’

© Getty Images

Dit najaar gaat VTM op zoek naar de hoofdrolspeelster voor de musical ‘Annie’. De zoektocht zal te zien zijn op de jongerenzender vtmKzoom.

Dit najaar gaat VTM op zoek naar de hoofdrolspeelster voor de musical ‘Annie’. Daarvoor slaat het opnieuw de handen in elkaar met Music Hall en Albert Verlinde Entertainment, die ook al meewerkten aan ‘Op zoek naar Maria’ en ‘Domino’. De zoektocht, naar diegene die de krullenbol mag vertolken in een Vlaamse remake van de Broadwayklassieker uit 1977, zal worden uitgezonden op de jongerenzender vtmKzoom.

Audities

De organisatie is op zoek naar meisjes tussen zeventien en veertien jaar oud om deel te nemen aan de open audities en daar luidkeels ‘It’s a hard knock life’ aan te heffen. De audities vinden plaats op 16 en 17 augustus in de Stadsschouwburg van Antwerpen. Daar gaat de musical ook in première op 26 december.

Musical Annie in België

Het is niet de eerste keer dat de musical ‘Annie’ in België wordt opgevoerd. In 1992 was de musical voor het eerst in België te zien. ‘Annie’ werd door het toenmalige KJT uitgebracht in een regie van Jos Dom. Speelden mee: Pol Goossens en twee van de weesmeisjes waren Deborah De Ridder en -jawel- Lien Van de Kelder. In 2008 keerde de voorstelling nog eens terug en in de kerstperiode van 2012 zal ‘Annie’ opnieuw opgevoerd worden. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content