VIER stelt programmaschema van eerste week voor

VIER, de opvolger van VT4, heeft zijn programmaschema van de eerste week voorgesteld. “De Kruitfabriek” en “De Slimste Mens Ter Wereld” zijn de blikvangers van de avondprogrammering. “The Simpsons” bijt de spits af.

Op maandag 17 september schiet VIER om 19.30 uur officieel uit de startblokken met een eenmalig openingsprogramma. De zender kiest voor een duidelijke, horizontale programmering.

De avond begint op VIER om 18 uur met van maandag tot en met donderdag uitzendingen van “The Simpsons”. Het dagelijkse magazine “Plan B” staat om 18.30 uur geprogrammeerd, om 18.55 uur gevolgd door “Komen Eten”. Op vrijdag start “The Simpsons” om 17.55 uur; om 18.25 uur zijn er afleveringen van “Goe Gebakken” en om 18.55 uur opnieuw “Komen Eten”.

Elke weekdag begint de actuashow “De Kruitfabriek” om 19.45 uur, om 20.45 uur gevolgd door nieuwe afleveringen van “De Slimste Mens Ter Wereld”. Enkel op vrijdag zijn er geen uitzendingen van de quiz met Erik Van Looy en Philippe Geubels. VIER zendt dan “The Mentalist” uit.

Om 21.45 uur komen elke weekdag andere programma’s. Op maandag is dat “In Godsnaam – De Laatste Missiezusters” van Annemie Struyf. p
dinsdag volgt “De Bende Haemers” en op woensdag nieuwe afleveringen van “Vermist”. Op donderdag programmeert VIER “Man Bijt Hond” en op vrijdag kiest de commerciële zender voor afleveringen van “Castle”. De weekendprogrammering wordt volgende week dinsdag voorgesteld. (Belga/DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content