VIER presenteert (nieuwe) najaarsprogramma’s

Vier heeft zijn programmatie voor het najaar onthuld. Nieuw in het pakket zitten ‘De ideale wereld’, gepresenteerd door Otto-Jan Ham, en de liveshow ‘De val van 1 miljoen’ met Evy Gruyaert.

Vanaf 2 september presenteert Otto-Jan Ham het nieuwe programma ‘De ideale wereld’ op VIER. Elke week, van maandag tot donderdag, speelt hij samen met een bekende naam in op de actualiteit. Bedoeling: lessen trekken uit het heden, om daarna via ingewikkelde theoretische modellen en nutteloze filmpjes een stap dichter te komen bij De Ideale Wereld.

Ook nieuw in de najaarsprogrammatie van de commerciële zender is de liveshow ‘De val van 1 miljoen’ die door de voormalige VRT-omroepster Evy Gruyaert in goede banen moet geleid worden. In de zaterdagavondquiz krijgen de kandidaten 1 miljoen euro cash geld in handen. De duo’s die de acht meerkeuzevragen juist beantwoorden gaan – juist ja! – met het geld naar huis.

In ‘Geubels en de Belgen’ heeft Philippe Gebeuls het onder andere over uw eerste kus, uw tweede job en uw laatste compleet uitgeregende vakantie. Ofte: de dingen die u in het gewone leven meemaakt of nog gaat meemaken.

‘Onze dochter heet Delphine’ is een tweedelige docu-reeks waarin Sybille de Selys Longchamps, na meer dan 40 jaar het stilzwijgen doorbreekt over haar dochter Delphine Boël en haar relatie met Albert.

Verder zijn er nieuwe seizoenen van ‘De Rechtbank’, ‘Komen Eten’, ‘De Moestuin’ en ‘De Slimste Mens ter wereld’.

De zender programmeert op vrijdag film en pakt uit met nieuwe afleveringen van ‘Vermist’. Nieuwe series dit najaar zijn ‘Under the Dome’ en ‘Blacklist’.

Naar goede gewoonte is er ook een flinke portie sport, met de Rode Duivels die een rechtstreekse kwalificatie voor het WK in Brazilië beogen, twaalf veldritten en Formule 1. (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content