VIER gaat verder met commentaarstem van Iwein Segers in ‘Komen Eten’

Presentator Iwein Segers gaat het VIER-programma ‘Komen Eten’ voorzien van een commentaarstem. De oproep van ‘Debby en Nancy’ verandert daar niets aan.

VIER bevestigt: de 32-jarige Iwein Segers blijft gewoon aan zet voor ‘Komen Eten’. Hij wordt binnenkort de commentaarstem van het programma. De zender maakt daarmee komaf met de speculaties rond een comeback van Peter Van Asbroeck, die het programma op het voormalige VT4 van deskundige commentaar voorzag.

Peter Van den Begin en Stany Crets deden er tijdens het Vtm-programma ‘Debby en Nancy’s Warme Wintershow’ nog een schepje bovenop door openlijk het publiek aan te porren om massaal de terugkeer van Van Asbroeck te eisen. Daarbij werd zelfs het emailadres van SBS Belgium opgegeven.

‘Jammer’

VIER had drie weken na de lancering van de vernieuwde zender besloten om Segers van het scherm te halen wegens tegenvallende kijkcijfers. Hij zou te saai zijn en zijn grappen zouden niet aanslaan.

‘Komen eten’ gaat dus verder met de ‘onzichtbare stem’ van de komiek. Toch is hij wat teleurgesteld. ‘Mijn ego had het heel even moeilijk. Maar nu gaat het goed’, zegt hij in Het Laatste Nieuws.

‘Ik doe dat gewoon graag, bij de kandidaten thuis vooraf een reportage maken. Ik heb er al 12 opnameweken opzitten en over 2 weken moet ik er mee stoppen. Jammer.’ (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content