Vervolg voor ‘Boy Meets World’

© Reuters

Disney Channel werkt aan een vervolgserie, getiteld ‘Girl Meets World’, en hoopt hiermee het succes van de originele serie uit de jaren 90 te evenaren.

De populaire Amerikaanse serie ‘Boy Meets World’ krijgt een vervolg. Disney Channel werkt aan een vervolgserie, getiteld ‘Girl Meets World’, en hoopt hiermee het succes van de originele serie uit de jaren 90 te evenaren.

Disney Channel wil een vervolg breien aan ‘Boy Meets World’, een serie die in de jaren 90 bijzonder populair was. De originele serie werd uitgezonden van 1993 tot 2000. ‘Boy Meets World draait om het personage Cory Matthews. Cory heeft een oudere broer, Eric, die in de serie evolueert van knappe macho naar een mompelende idioot. Hij heeft ook een kleinere zus, die evolueert van een klein schattig meisje naar een sarcastisch personage.

‘Girl Meets World’ pikt in, waar de originele serie gestopt was. Het verhaal gaat over Riley, de dochter van Cory en Topanga. Cory is geschiedenisleraar geworden.

Voor het vervolg hebben Ben Savage en Danielle Fishel, respectievelijk Cory en Topanga in de originele serie, alvast getekend voor enkele proefafleveringen. Ook Michael Jacobs, de producer van de zeven seizoenen van ‘Boy Meets World’, zal het project in goede banen leiden. (LVR)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content