Vel uw oordeel: True Detective prikkelt met twee nieuwe promo’s

Colin Farrell in True Detective 2. © gf

Het nieuwe seizoen van de bejubelde serie True Detective nadert met rassen schreden. Een uitstekende reden voor televisiezender HBO om twee bloedstollende promo’s vrij te geven.

‘Een vraag, moet ik deze zaak oplossen of niet?’ Colin Farrell, die in het tweede seizoen van de met prijzen en nominaties overladen serie True Detective gestalte geeft aan de corrupte politieagent Ray Velcoro, vraagt het zich af in het nieuwe promofilmpje Chaos. Vanaf 21 juni zullen liefhebbers van de serie het antwoord krijgen, want dan vindt de seizoenstart in de Verenigde Staten plaats. De Vlaamse kijkers hoeven niet te wachten, want de serie wordt gelijktijdig uitgezonden op Play More van Telenet.

Naar aanleiding van de release prikkelt HBO de nieuwsgierigheid met twee zinderende filmpjes Chaos en Stand. Flitsende beelden introduceren de nieuwe cast Colin Farrell, Rachel McAdams, Vince Vaughn en Taylor Kitsch. Verder houdt het televisienetwerk meer informatie over het plot zorgvuldig verborgen.

Dit is wat we wel al weten. In het geanticipeerde tweede seizoen, ook deze keer weer geschreven door bedenker Nic Pizzolatto, brengt een bizarre moord in hedendaags Californië drie agenten en een crimineel op zoek naar het rechte pad, samen. Terwijl ze elk proberen de moord op te lossen, raken ze steeds verder verwikkeld in een web van intriges en samenzweringen.

Nieuw seizoen, nieuwe cast

Geen Matthew McConaughey en Woody Harrelson dus deze keer. Zij portreteerden in het eerste seizoen van de anthologieserie een detective duo dat 17 jaar lang jacht maakte op een moordenaar met occulte trekken.

Over twee weken kunnen de kijkers uitmaken of seizoen twee net zoveel lof verdient als zijn voorganger. En ze mogen eerlijk zijn, want Farrell geeft het zelf aan in de promo: ‘Ik verwelkom het oordeel.’(FDC)

Bekijk hier de twee promofilmpjes.

Chaos

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Stand

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content