‘Veel meer bloed in nieuw seizoen Game Of Thrones’

De opnames van het vierde seizoen van ‘Game Of Thrones’ draaien op volle toeren. Als we Kit Harington mogen geloven, zal het bloedvergieten in seizoen vier niet ontbreken: ‘Er zijn veel meer vechtscènes dan ooit tevoren’.

De opnames van het vierde seizoen van ‘Game Of Thrones’ draaien op volle toeren. Als we Kit Harington mogen geloven, zal het bloedvergieten in seizoen vier niet ontbreken. ‘Er zijn meer vechtscènes dan ooit tevoren’, aldus de 26-jarige acteur in Access Hollywood. ‘En veel meer bloed!’ Dus veel meer doden! Maar of er opnieuw hoofdpersonages sneuvelen, daaarover wil hij niets kwijt.

Volgens Harington, die in de fantasyreeks de rol van Jon Snow vertolkt, wordt de grote portie actie een test voor de acteurs. Kit zelf zal in seizoen vier niet te zien zijn in het IJslandse decor. ‘Jammer’, zegt hij. ‘Want ik hou van de locatie. In tegenstelling tot andere collega’s die wel naar IJsland overvliegen voor opnames, blijf ik dit jaar in Noord-Ierland.’

‘Het derde deel was tot nog toe mij favoriete seizoen’, zegt hij. ‘Maar ik heb veel acteerwerk in de nieuwe afleveringen’, blikt hij nogal cryptisch vooruit. Wie benieuwd is naar de relatie van zijn personage met Ygritte zal lopen: ‘Het komt dicht bij een liefdesverhaal.’

In de VS gaat het nieuwe seizoen in 2014 van start. Bij ons loopt seizoen 2 op 2BE. Op Telenet is intussen seizoen drie achter de rug. (DB)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content