‘Vaneigens’ keert terug naar ‘Man Bijt Hond’

De knotsgekke (fictieve) familie Vaneigens, jarenlang de vaste afsluiter van ‘Man Bijt Hond’, keert terug naar dit programma. Binnenkort maakt de prettig gestoorde familie een comeback naar het kleine scherm.

De knotsgekke (fictieve) familie Vaneigens, jarenlang de vaste afsluiter van ‘Man Bijt Hond’, keert terug naar dit programma. Binnenkort maakt de prettige gestoorde familie een comeback naar het kleine scherm.

Het is officieel: de familie Vaneigens komt terug naar de Vlaamse televisie. De knotsgekke familie zal opnieuw het Woestijnvis-magazine ‘Man Bijt Hond’ op Vier afsluiten. Daarmee keert de legendarische rubriek, met Frank Focketyn als Pappie en Tania Van der Sanden als Mammie, na twaalf jaar terug naar waar het allemaal ooit begon.

Vorige week maakte het gezin al een korte comeback, waarin ze solliciteerde als afsluiter van het ‘Man Bijt Hond’. Een geslaagd promofilmpje, maar er werd zelf in gezegd dat er geen plaats was in het programma voor de familie. Maar nu blijkt het meer dan een promostunt en keren Mammie en Pappie wel degelijk terug naar ‘de heimat’.

Welke personages precies allemaal gaan terugkeren is nog niet bekend. Met de terugkomst van de familie Vaneigens hoopt Vier het programma ‘Man Bijt Hond’ terug nieuw leven in te blazen na een seizoen met tegenvallende kijkcijfers. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content