Tv-tips voor zondag

Hannah en haar vriendinnen zijn terug voor een derde seizoen van ‘Girls’ (op Prime). Ook ‘A Serious Man’ van de Coenbroers – een gitzwarte satire over de midlifecrisis van een Joodse professor natuurkunde – zit in de selectie.

Girls3 @ Prime (20.30u)
They’re back! Hannah en haar vriendinnen zijn terug voor een derde seizoen twijfels, angsten en foute beslissingen, in de nieuwe reeks van de dramady Girls.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Bates Motel @ Ned3 (21.20u)
Tv-serie over de jonge Norman Bates, de psychopaat uit de Hitchcock-film Psycho, waarin vertelt wordt hoe hij als kind opgroeide bij zijn alleenstaande moeder.

Marley @ Canvas (21.50u)
Biografische documentaire van Kevin Macdonald over leven en werk van reggae-icoon Bob Marley.

Yes, Prime Minister @ Acht (22.00u)
Nieuwe reeks van de legendarische Britse sitcom uit de jaren tachtig, met een verhaal dat zich ditmaal in het heden afspeelt en om de financiële crisis draait.

A Serious Man @ BBC2 (00.00u)
Joel en Ethan Coen. VS-GB-FR 2009
‘Woe, woe! How can such a thing be!’ Ooit gehoord van op tanden – menselijke tanden – gegrifte boodschappen? Het is maar een van de talrijke absurde terzijdes waarin de Coenbroers zich plezier verliezen in deze gitzwarte satire over de midlifecrisis van een Joodse professor natuurkunde in het Minnesota van de jaren zestig.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content