Tv-tip: Wauters vs Waes @ VTM (20.35u)

Vanavond tonen VTM en Eén de laatste aflevering van het kijkcijferkanon ‘Wauters vs. Waes’. Wie wint de rolstoelrace en pakt in een adem ook de eindzege van de titanenstrijd?

Wauters vs Waes

20.35u op Vtm

22.40u op Eén (herhaling)

Koen Wauters en Tom Waes zitten in de laatste rechte lijn naar de eindzege in de tweestrijd ‘Wauters vs. Waes’, maar die zou wel eens bijzonder lang kunnen duren voor beide presentatoren. 42 kilometer, zo lang moeten ze zich per rolstoel voortduwen in de straten van Lanzarote. Wie als eerste over de lijn komt, pakt twee punten en wint meteen ook het eerste seizoen van de Vlaamse zenderoverschrijdende tv-reeks.

Wauters vs. Waes leeft duidelijk in Vlaanderen: het programma nam met 1,9 miljoen kijkers op 13 januari een vliegende start. Een maand later bezorgde het programma VTM zelfs het hoogste kijkcijfer sinds 1996. De kans dat de commerciële zender vanavond opnieuw een recordaantal kijkers naar de beeldbuis lokt, lijkt zo goed als zeker.

Voor beide haantjes was het naar eigen zeggen een heel intense samenwerking. ‘Ik ben nog nooit zó betrokken geweest bij een programma als bij Wauters vs. Waes’, aldus Tom. Idem voor Koen, die al ruim 20 jaar meedraait op het hoogste niveau: ‘Onvoorstelbaar hoe het ons heeft opgeslorpt.’

Ondanks de blessures zien ze een tweede seizoen helemaal zitten. Tom Waes: ‘Als het van ons afhangt: met volle goesting’.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content