Tv-tip: The Sky Is The Limit 2 @ VIER (21.00u)

Michel Van den Branden in 'The Sky Is The Limit'. © VIER

Voor het tweede seizoen van The Sky Is The Limit werd er nog dieper gegraven in het verhaal achter het succes van Belgiës rijkste inwoners en werd minder op uiterlijk vertoon gefocust.

Money, money, money, must be funny, in a rich man’s world.’ In deze tijden is het misschien niet zo koosjer dat uit volle borst te zingen, maar een rijke mens is ook maar een mens. Reportagemaker Peter Boeckx (De Bende Haemers, Strip-tease, Typisch Belgisch) is ervan overtuigd dat het tweede seizoen van The Sky Is the Limit weer straf is. ‘We zijn erin geslaagd dieper te graven in het verhaal achter het succes van de rijkste inwoners van België en hebben dus minder op uiterlijk vertoon gefocust.’ Maak uw borst nat voor de komst van:

MICHEL VAN DEN BRANDE

AKA De stellingbouwer uit Temse.

WIE Selfmade man van bescheiden afkomst. Liep tot zijn veertiende school. Verloor op zijn 28 e beide teelballen tijdens een operatie, terwijl het er eentje had moeten zijn. Nam op 36-jarige leeftijd stellingbouwbedrijf Kontrimo over. Staat nog steeds elke ochtend om vijf uur op om als eerste op de werkvloer te zijn, uit respect voor de arbeiders.

DE PITCH Nu zijn vrouw hem heeft verlaten, worstelt de uiterst succesvolle zakenman met zichzelf.

Inge Van Kemenade
Inge Van Kemenade© VIER

INGE VAN KEMENADE

AKA De onbeminde nachtegaal.

WIE Nederlandse shopaholic met het imago van harde tante. Opende een eigen modeboetiek op haar 23 e , maar ging bijna failliet. Studeerde daarna marketing en raakte geboeid door megastores. Richtte daarna de sportketen Topshelf op, die ondertussen al vijf filialen heeft.

DE PITCH Speelde vroeger in een bandje, maar brak nooit door. Nu kan ze zich volledig op haar muziek toeleggen. Heeft er alles voor over een nummer-éénhit te scoren en daar laat ze de kijker graag van meegenieten.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content