Tv-tip: The Kids Are All Right @ Canvas (23.50u)

© .

Dit amusante familieportret is een relevante Hollywoodindie over de vrolijke heisa die ontstaat wanneer de spermadonorkinderen van een lesbisch koppel meer willen weten over hun biologische vader.

Veertigers Nic en Jules (Bening en Moore) vormen al jaren een gelukkig getrouwd lesbokoppel, maar wanneer hun adolescente kids hun biologische vader beginnen te zoeken, gaan de poppen aan het dansen. Niet alleen blijkt de man in kwestie (Ruffalo) een hippe, vrije vogel die het verdomd goed met de kinderen kan vinden; ook Jules toont zich algauw gecharmeerd door haar spermadonor van weleer.

Het vervolg is een vlot geschreven en prima vertolkte dramady in de Indywoodtraditie van Little Miss Sunshine en Juno – maar dan met (bi)seksuele intriges en een gezinspak midlife-, tiener- en andere crisissen. De zedenles krijg je er gratis bovenop: ‘Niet de geaardheid van je ouders is belangrijk, wel de grootte van hun hart.’ Een bitterzoete feelgoodfilm over de alternatieve All American Family. (DM)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content