Tv-tip: Masters of Sex @ Vitaya (21.00u)

Vitaya pakt uit met de Amerikaanse dramaserie ‘Masters of Sex’. Vanaf vanavond is de reeks zes weken lang, telkens in dubbelaflevering, te zien bij de Vlaamse zender.

De Amerikaanse dramareeks ‘Masters of Sex’ verhaalt over wetenschapper William Masters en zijn assistente Virginia Johnson, die in de jaren vijftig baanbrekend onderzoek deden naar menselijke seksualiteit. De makers van de reeks baseerden zich op waargebeurde feiten voor deze reeks die een Golden Globe-nominatie in de wacht sleepte en een AFI Award in de categorie ’tv-programma van het jaar’ wist te verzilveren.

Het onderzoek van Masters (Michael Sheen) en Johnson (Lizzy Caplan) dat een seksuele revolutie tot gevolg had, levert spannende televisie op in de vorm van een dramareeks die oorspronkelijk te zien was op de Amerikaanse zender Showtime.

Dokter William Masters is een gerenommeerde arts in de gynaecologie en verloskunde. Hij neemt de alleenstaande moeder Virginia Johnson aan om een interessante, maar controversiële, studie te starten naar de lichamelijke reactie van mannen en vrouwen op seks. Virginia ontpopt zich al snel tot de rechterhand van Masters en samen bestuderen zij duizenden orgasmes. De reeks handelt niet alleen over het baanbrekende onderzoek, maar belicht ook het ongewone leven van de dokter en Virginia. Ook zij blijken niet immuun voor elkaars aantrekkingskracht. (LP)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content