Top 100 beste tv-series sinds 2000!

‘De Beste Tv-Series sinds 2000’, een speciale editie van Knack Focus met een lijst van de beste honderd tv-series die in het afgelopen decennium gemaakt zijn, ligt in de winkel.

We stellen u met enige trots voor: De Beste Tv-Series sinds 2000, een speciale editie van Knack Focus van honderd pagina’s dik met een lijst van de beste honderd tv-series die in het afgelopen decennium gemaakt zijn. Een kijkgids die geen moment te vroeg komt, want er is in de voorbije jaren wel wat op televisie te zien geweest.

Toen The Sopranos eind 1999 op het Amerikaanse kleine scherm kwam, begon er een waar gouden tijdperk voor de liefhebbers van kwaliteitsfictie op tv, met tientallen series die het voorbeeld van Tony & co volgden en uitdagende verhalen rond complexe personages brachten.

In deze rijk geïllustreerde special hebben wij de beste tv-series van 2000 en later op een rij gezet, een rangschikking die natuurlijk subjectief is, maar tegelijk ook een goed beeld geeft van wat er allemaal aan moois gemaakt is.

Het nummer ligt nu in de (kranten)winkel en in alle vestigingen van Fnac, en kost € 7,95 (€ 3,95 voor Fnacleden). U krijgt er bovendien zes bonnen bij waarmee u bij Fnac telkens 20 procent korting krijgt op een dvd-box van een serie naar keuze uit de top100.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content