Tom Lenaerts weg bij Woestijnvis: richt eigen productiehuis op

Presentator Tom Lenaerts richt zijn eigen productiehuis op en verlaat dus Woestijnvis.

Na meer dan 15 jaar neemt Tom Lenaerts afscheid van het productiehuis Woestijnvis om een eigen productiehuis op te richten. Dat meldt Lenaerts in een persbericht.

“De voorbije 15 jaar heb ik bij Woestijnvis de kans gekregen om de meest uiteenlopende programma’s te maken, samen met erg getalenteerde collega’s. Het is een periode waar ik met trots, voldoening en dankbaarheid op terugkijk. Maar vandaag heb ik het gevoel dat het tijd is voor een nieuw creatief verhaal. Een verhaal dat begint met de opstart van een kleinschalig, onafhankelijk productiehuis”, zo luidt het.

“Met wie, voor wie en wat precies, dat zal de komende weken duidelijk worden. Ik zal daar dan met plezier verder over communiceren”.

Tom Lenaerts begon zijn TV-loopbaan met “Morgen Maandag”, “Onvoorziene Omstandigheden” en “Schalkse Ruiters”. Voor Woestijnvis maakte hij o.a. “De Kruitfabriek”, “Met Man en Macht”, “Voor eens en Voor Altijd”, “De Pappenheimers”, “De Parelvissers”, “Mannen op de rand van een zenuwinzinking” en “De Mol” . (Belga/SD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content